Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co to jest premia za pierwsza wygrana dnia

CyberProdukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wygrasz jakiś mecz co 22h dostajesz dodatkowe 200IP. Ale to tylko za jeden wygrany mecz w przeciągu 22h. Czyli np - jakbyś miał dostać teraz 60 ip, to dostajesz 260.

@up; 150? pierwszy raz słyszę.

2ufgk6u.png

Opublikowano

@2up

Dostajesz 150 IP + IP za grę

@up

Za 1 wygraną w ciągu 22 h liczy się bonus , później musisz odczekac czas i znowu wbić wina

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

A jak przegram 1 mecz dzisiejszy ? A wygram np. 2 po nim ?

Jak wygrasz dzisiejszy raz i dostaniesz premie, to dopiero dostaniesz jutro premie za 1 wygrany. I tak codziennie, dziennie za 1 mecz dostajesz premie, ale to się zalicza tylko do wygranych. Za lose nie dostajesz.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Masz ja dostępna co 22 godziny. Wykorzystujesz ja wygrywając dowolna rozgrywke. Dodaje dodatkowo 150 punktów zasług (te za które kupujesz postacie i runy)

• 1 rok później...
Opublikowano

Dostajesz premie 150 IP za WYGRANĄ grę , ciągłąść jej nic nie daje , masz tą premie co 22 h.

A co trzeba kliknąc aby tą premie dostać bo pisze że mam dostępną ale nie wiem gdzie kliknąć

Opublikowano

A co trzeba kliknąc aby tą premie dostać bo pisze że mam dostępną ale nie wiem gdzie kliknąć

Musisz wygrać grę poprostu, nie musisz nigdzie klikać.

Opublikowano

W skrócie jeśli wygrasz grę i jest to pierwsza wygrana gra w ciągu 22h, dostajesz bonusowe pz które automatycznie dodają się do konta.

A później jak będziesz grał a będzie już wykorzystana pierwsza wygrana, to będzie napisane ile zostało do ponownej.

Opublikowano

BOŻE !!! Przestańcie pisać te troll posty błagam Was!! Każdy wie co to 1 wygrana dnia, a jak się nie wie to wystarczy spytać się kogoś w grze lub znajomego no ale po co lepiej założyć temat z 1 zdaniem jaki to macie problem ....

@AntyWarn Daje 150 pz bonusowe jak wygracie 1 grę w danym dniu, masz to co 22 H.

Opublikowano

A jak przegram 1 mecz dzisiejszy ? A wygram np. 2 po nim ?

Premia dnia to 1 mecz WYGRANY ,nie przegrany.

Poza tym to + 150 IP do meczu.

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...